Universität Wien FIND
Warning! The directory is not yet complete and will be amended until the beginning of the term.

135814 KO KO Literar. Cross-Currents: Shakespeare's Hamlet: Text(s), Sources, Reception (2018S)

Continuous assessment of course work

Details

max. 40 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

Wednesday 07.03. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 14.03. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 21.03. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 11.04. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 18.04. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 25.04. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 02.05. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 09.05. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 16.05. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 23.05. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 30.05. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 06.06. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 13.06. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 20.06. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG
Wednesday 27.06. 18:30 - 20:00 Seminarraum 3 Sensengasse 3a 1.OG

Information

Aims, contents and method of the course

Das Ziel des KO ist es, mit dem Text, der Überlieferung und den Quellen von Shakespeares Hamlet vertraut zu werden, und einen Blick auf die Rezeption des Textes zu werfen. In erster Linie wird dabei die intensive Lektüre des Textes im Mittelpunkt stehen. Zu diesem Zweck ist es unerlässlich, die unten genannte (preisgünstige) Ausgabe als gemeinsame Textgrundlage anzuschaffen.

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list

William Shakespeare: Hamlet. Hg. G. R. Hibbard. Oxford: Oxford University Press 1987/2008 (Oxford's World Classics)

Association in the course directory

MA M1

Last modified: Fr 31.08.2018 08:42