Universität Wien
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330033 VO Global Nutrition (2014S)

Lehrveranstaltung des Masterstudiums (abgeschlossenes Bachelorstudium Voraussetzung)

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE:

MO 19.05.2014 09.00-16.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
DI 20.05.2014 09.00-16.00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)

ALTERNATIV: (Je nach Kursgröße dann erst ab 13 Uhr im Se Raum 562, UZAII!!!!!!!!!!!!!!!!!)
MI 21.05.2014 09.00-10.00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt) (vormittag enfällt eventuell je nach Kursgröße)
MI 21.05.2014 17.00-21.00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG (Bestätigt)
DO 22.05.2014 09.00-16.00 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG (Bestätigt)

Vorbesprechung wird per E-Mail an die Teilnehmer bekannt gegeben.

Details


Information

Aims, contents and method of the course

Concepts of Food and Nutrition Security, Nutrition Transition, Anthropometry/ News Growth Reference, Complementary Feeding, Food Security Situation, Food Aid, Urban Food Security and Livelihoods, Refugee Nutrition, HIV/ AIDS and Nutrition Security, Micronutrients, World Trade/ Fair Trade, Population Development, Gender

Assessment and permitted materials

written exam (either German or English)

Minimum requirements and assessment criteria

Introduction into the complexity of the International Food and Nutrition Security Problems

Examination topics

lectures, videos and discussions

Reading list

will be displayed during the lectures

Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27