330035 PR Lebensmittelanalytisches Praktikum (2006W)
Lebensmittelanalytisches Praktikum
Continuous assessment of course work
Labels
ab Dezember 2006, Hochparterre Saal 1,
Vorbesprechung: 13.10.2006, 14:00; Chemisches Institut HS1
Praktikumsbeginn: 01.12.2006bitte Aushang beim Department für Ernährungswissenschaften beachten!!!Teil des Modul_15 im Bakkalaureat Ernährungswissenschaften
Vorbesprechung: 13.10.2006, 14:00; Chemisches Institut HS1
Praktikumsbeginn: 01.12.2006bitte Aushang beim Department für Ernährungswissenschaften beachten!!!Teil des Modul_15 im Bakkalaureat Ernährungswissenschaften
Details
Language: German
Lecturers
- Gerhard Sontag
- Zdenka Brenn-Struckhofova
- Margit Cichna-Markl
- Guenther Lamprecht
- Dagmar Podlipna
- Heidi Schwartz
- Kerstin Schöringhumer
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Mediation of fundamentals of foodstuff analysis
Examination topics
Reading list
Skripten zu den Übungsbeispielen
Matissek-Schnepel-Steiner: Lebensmittelanalytik, Grundzüge, Methoden, Anwendungen
Springer, Berlin, Heidelberg 1992
Matissek-Schnepel-Steiner: Lebensmittelanalytik, Grundzüge, Methoden, Anwendungen
Springer, Berlin, Heidelberg 1992
Association in the course directory
R243
Last modified: Fr 31.08.2018 08:57
Sample preparation and analysis of different foodstuffs, composition, preserving agents, enzymes, artificial and natural dyes, toxic compounds.