330052 UE Microbiological and molecularbiological practice in food production (2017S)
Continuous assessment of course work
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Studierende, die bereits die LV Immunologisch relevante Aspekte von Lebensmittel absolviert haben, werden bevorzugt aufgenommen.LV für MasterstudiumIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 15.02.2017 08:00 to Sa 25.02.2017 22:00
- Deregistration possible until Fr 10.03.2017 20:00
Details
max. 14 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Vorbesprechung Mi 15.03.2017 13:00 - 14:45 UZA2-2F560
Termine werden in der VB ausgemacht.Information
Aims, contents and method of the course
molecular methods for the analysis of microbiota in foods and in the GI tract (DNA extraction, qPCR, DGGE, sequence analyses)
Assessment and permitted materials
40% working attitude participation, 30% protocol, 30% presentation
Minimum requirements and assessment criteria
labortechnical working and up from 60 % positive course evaluation
Examination topics
no exam
Reading list
wird zur Verfügung gestellt
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44