330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I (2016W)
Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften
Continuous assessment of course work
Labels
BITTE PROGRAMMAUSHÄNGE BEACHTEN!
Programm siehe auch auf moodle.Man darf maximal 2x fehlen. Die Vorträge werden in englischer Sprache abgehalten.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Programm siehe auch auf moodle.Man darf maximal 2x fehlen. Die Vorträge werden in englischer Sprache abgehalten.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 19.09.2016 08:00 to Tu 27.09.2016 20:00
- Deregistration possible until Th 06.10.2016 20:00
Details
max. 150 participants
Language: German
Lecturers
Classes
LV-Termine:
Termine:Siehe https://nutrition.univie.ac.at/KolloquiumWSab 06.10.2016 wtl. Donnerstag von 17:00 18:30, HS 6, UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
National and international experts introduce their research area, which will be discussed thereafter.
Assessment and permitted materials
Participation, discussion, short MC test
Minimum requirements and assessment criteria
Scientific exchange, become aqcquainted to research areas and working groups
Participation and short SC Test (60/40%)
Participation and short SC Test (60/40%)
Examination topics
presentations, discussions, language: English
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44