Universität Wien

330080 SE Nutritional Sciences Colloquium I (2016W)

Aktuelle Aspekte der Ernährungswissenschaften

Continuous assessment of course work

BITTE PROGRAMMAUSHÄNGE BEACHTEN!
Programm siehe auch auf moodle.

Man darf maximal 2x fehlen. Die Vorträge werden in englischer Sprache abgehalten.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 150 participants
Language: German

Lecturers

Classes

LV-Termine:

Termine:
Siehe https://nutrition.univie.ac.at/KolloquiumWS

ab 06.10.2016 wtl. Donnerstag von 17:00 18:30, HS 6, UZA II


Information

Aims, contents and method of the course

National and international experts introduce their research area, which will be discussed thereafter.

Assessment and permitted materials

Participation, discussion, short MC test

Minimum requirements and assessment criteria

Scientific exchange, become aqcquainted to research areas and working groups
Participation and short SC Test (60/40%)

Examination topics

presentations, discussions, language: English

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44