Course Exam
330044 VO Food technology - social challenges, state of the art and trends (2020S)
Labels
WHEN?
1) Die Prüfung dauert 90 Min. Geplanter Start ist (15.07.2020) am Vormittag in den HS des UZA II.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 01.07.2020 08:00 to We 08.07.2020 10:00
- Deregistration possible until Tu 14.07.2020 10:00
Examiners
Information
Examination topics
The students get a skript including the content of the lecture.
Assessment and permitted materials
written test
Minimum requirements and assessment criteria
not less than 4 in the written test (50% maximal points)
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27