Universität Wien
Course Exam

330044 VO Food technology - social challenges, state of the art and trends (2020S)

Wednesday 15.07.2020 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
1) Die Prüfung dauert 90 Min. Geplanter Start ist (15.07.2020) am Vormittag in den HS des UZA II.
2) Erlaubte Gegenstände sind E-Mail, Maske, Ausweis, Getränk, Schreibutensilien.
3) Detaillierte Information zu Einlass- und Startzeit, Eingang und Korridor erfolgen nach dem Anmeldezeitraum gesondert via E-Mail.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Examiners

Information

Examination topics

The students get a skript including the content of the lecture.

Assessment and permitted materials

written test

Minimum requirements and assessment criteria

not less than 4 in the written test (50% maximal points)

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27