Course Exam
330062 VO Research Methods in Nutritional Sciences (2019W)
Labels
WHEN?
Achtung: Die Prüfung beginnt um 09:00 Uhr
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 13.10.2019 10:00 to Mo 11.11.2019 10:00
- Deregistration possible until Mo 11.11.2019 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Lehrinhalte der Vorlesung
Assessment and permitted materials
***Update aufgrund CORONA (27.05.2020)
Änderung der Prüfungsmodalität: Die Prüfung wird digital mündlich und nicht als schriftliche Abschlussprüfung abgehalten werden.***Schriftliche Abschlussprüfung
Änderung der Prüfungsmodalität: Die Prüfung wird digital mündlich und nicht als schriftliche Abschlussprüfung abgehalten werden.***Schriftliche Abschlussprüfung
Minimum requirements and assessment criteria
Es sind mind. 60 % der maximalen erreichbaren Punktzahl zum Bestehen erforderlich.
Last modified: Fr 12.05.2023 00:24