Module Exam
STEOP: Basics of Chemistry (2021S)
10.00 ECTS, SPL 33 - Ernährungswissenschaften
Labels
ON-SITE
WHEN?
Friday
04.06.2021
15:00 - 17:30
Hörsaal 1, UZA 1, Biozentrum Althanstraße 14, 1.008A EG
Hörsaal 2 UZA 1 Biozentrum 2.249 1.OG
Hörsaal 3 2A211 2.OG UZA II Geo-Zentrum
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Hörsaal 2 UZA 1 Biozentrum 2.249 1.OG
Hörsaal 3 2A211 2.OG UZA II Geo-Zentrum
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Prüfungsdauer 120 Minuten
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Tu 04.05.2021 10:00 to Fr 28.05.2021 10:00
- Deregistration possible until Th 03.06.2021 10:00
Examiners
Information
Examination topics
Inhalte der Vorlesungen Allgemeine und anorganische Chemie und Anwendung chemischen Rechnens.
Assessment and permitted materials
STEOP Modulprüfung (Fachprüfung) über die Inhalte der Vorlesungen Allgemeine und anorganische Chemie und Anwendung chemischen Rechnens.
Single Choice Prüfung
Single Choice Prüfung
Minimum requirements and assessment criteria
Prüfungsmodus: Single Choice:
60% werden benötigt um eine positive Note zu bekommenAb 90% = Sehr gut
Ab 80% = Gut
Ab 70% = Befriedigend
Ab 60% = Genügend
60% werden benötigt um eine positive Note zu bekommenAb 90% = Sehr gut
Ab 80% = Gut
Ab 70% = Befriedigend
Ab 60% = Genügend
Last modified: Fr 13.12.2024 19:55