Universität Wien FIND

Due to the COVID-19 pandemic, changes to courses and exams may be necessary at short notice. Inform yourself about the current status on u:find and check your e-mails regularly. Registration is mandatory for courses and exams. Wearing a FFP2 face mask and a valid evidence of being tested, vaccinated or have recovered from an infection are mandatory on site.

Please read the information on studieren.univie.ac.at/en/info.

Course Exam

330113 VO Sensory Evaluation of Foods (2021W)

REMOTE

Wednesday 23.02.2022 10:00 - 11:30 Digital

Examiners

Information

Examination topics

Vorlesung mit Power Point Präsentation
siehe Unterlagen E-Learning Plattform: Moodle

Assessment and permitted materials

Alle Prüfungen zur VO "Sensorische Analyse von Lebensmitteln" im WS 2021 werden als „Digitale schriftliche Prüfung mit offenen Fragen mittels eines Prüfungsbogens zum Download“ über Moodle durchgeführt. Dauer der Prüfung: 90 Minuten.
Auf Moodle finden Sie entsprechende Informationen dazu.
Erlaubte Hilfsmittel bei der Prüfung: keine

Minimum requirements and assessment criteria

Für eine positive Beurteilung 50% der gestellten Fragen müssen richtig beantworten werden.

Last modified: Fr 24.09.2021 16:10