Universität Wien FIND

Bachelor Nutritional Sciences (638 [4] - Version 2013)

330008 VO 5 ECTS (OV) Basics in Nutrition: Applied and Multidisciplinary - Teil der STEOP im Bachelorstudium Ernährungswissenschaften Version 2013 und im UF Bach HE/DP HÖK
Rust, Tu 01.10. 08:00-13:00, We 08:00-09:30 (8×), Fr 08:00-10:30 (5×), Mo 08:00-10:30 (4×), Fr 25.10. 09:45-11:15
330105 VO 1 ECTS Nutritional Scienes as a Scientific Discipline - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013 und Bachelor Lehramt
Rust, Tu 09:45-13:00 (2×)
330106 VO 4 ECTS Practice in Chemical Calculations - Teil der STEOP im Bachelor EW Version 2013
Malarek, Mo 12:30-14:00 (6×), Mo 14.10. 11:30-13:00, Mo 12:45-14:00 (3×)
330107 VO 6 ECTS General and Inorganic Chemistry - for nutritional scientists
Malarek, Th 14:00-16:00 (8×), Mo 10:45-12:15 (6×), Mo 14.10. 09:45-11:15, Th 21.11. 13:00-14:30
1 König, Mo 09:00-13:00 (6×), Mo 02.12. 09:00-14:00
2 König, Mo 14:00-18:00 (6×)
3 König, Fr 09:00-13:00 (7×), Mo 18.11. 09:00-13:00
4 König, Fr 14:00-18:00 (6×), Mo 18.11. 09:00-13:00, Fr 13.12. 09:00-13:00
330015 VO 3 ECTS Scientific Work - Methodology of Research and Interpretation of Literature
Hoffmann, We 09:45-12:15 (4×), Fr 09:45-12:15 (4×), Mo 13.01. 15:00-17:30, Mo 09:45-12:15 (2×)
330098 VO 4 ECTS Biostatistics
Hofrichter, Tu 03.12. 09:45-13:00, Tu 09:45-14:00 (6×)
Till, Tu 29.10. 11:25-13:00, Tu 19.11. 11:30-13:00, Tu 03.12. 13:15-14:45, Tu 14:15-16:30 (2×)
330019 VO 6 ECTS Biochemistry
Bergheim, Mo 16.12. 15:00-19:15, Tu 13:15-16:30 (2×), We 13:15-16:30 (3×), Tu 14.01. 13:15-17:30, Tu 21.01. 12:30-16:30, We 29.01. 11:30-15:45
1 Hasenegger, Tu 01.10. 10:30-12:00, Mo 09:30-12:30 (7×), Mo 02.12. 09:00-16:00, Tu 03.12. 09:00-16:00, We 04.12. 09:00-16:00, Th 05.12. 09:00-16:00, Th 30.01. 13:15-14:15, We 05.02. 10:30-11:30
2 Hasenegger, Tu 01.10. 10:30-12:00, Mo 09:30-12:30 (7×), Mo 09.12. 09:00-16:00, Tu 10.12. 09:00-16:00, We 11.12. 09:00-16:00, Th 12.12. 09:00-16:00, Th 30.01. 13:15-14:15, We 05.02. 10:30-11:30
3 Hasenegger, Tu 01.10. 10:30-12:00, Tu 09:30-12:30 (7×), Tu 07.01. 09:00-16:00, We 08.01. 09:00-16:00, Th 09.01. 09:00-16:00, Fr 10.01. 09:00-16:00, Th 30.01. 13:15-14:15, We 05.02. 10:30-11:30
4 Hasenegger, Tu 01.10. 10:30-12:00, Tu 09:30-12:30 (7×), Mo 13.01. 09:00-16:00, Tu 14.01. 09:00-16:00, We 15.01. 09:00-16:00, Th 16.01. 09:00-16:00, Th 30.01. 13:15-14:15, We 05.02. 10:30-11:30
5 Hasenegger, Tu 01.10. 10:30-12:00, We 09:30-12:30 (7×), Mo 20.01. 09:00-16:00, Tu 21.01. 09:00-16:00, We 22.01. 09:00-16:00, Th 23.01. 09:00-16:00, Th 30.01. 13:15-14:15, We 05.02. 10:30-11:30
6 Hasenegger, Tu 01.10. 10:30-12:00, We 09:30-12:30 (7×), Mo 27.01. 09:00-16:00, Tu 28.01. 09:00-16:00, We 29.01. 09:00-16:00, Th 30.01. 09:00-13:15, Th 30.01. 14:15-16:00, We 05.02. 10:30-11:30
1 Lichtenecker
2 Lichtenecker
3 Lichtenecker
4 Lichtenecker
5 Lichtenecker
6 Lichtenecker
7 Lichtenecker
8 Lichtenecker
9 Lichtenecker
330018 UE 5 ECTS Biochemical Practise
1 Laggner, Th 10.10. 14:00-15:30
2 Laggner, Th 10.10. 14:00-15:30
270032 VO 3 ECTS Food Chemistry - für Studierende im Bachelor (Chemiker und Lehramt / Unterrichtsfach Chemie)
Marko, Tu 09:45-11:15 (15×)
330049 VO 5 ECTS Food Technology - Chemical Food Technology and Physical Techniques of Food Processing
Berghofer, Th 08:00-11:00 (15×)
330071 VO 1.5 ECTS Food Chemistry - für Ernährungswissenschaften
Marko
König, Fr 08:00-11:15 (12×)
1 Wagner, Mo 07.10. 15:00-20:00, Mo 14.10. 09:00-10:00, Mo 14.10. 10:00-18:00, Mo 09:00-18:00 (3×), Fr 15.11. 11:30-13:15, Mo 18.11. 11:30-13:15
2 Wagner, Mo 07.10. 15:00-20:00, Tu 15.10. 09:00-10:00, Tu 15.10. 10:00-18:00, Tu 09:00-18:00 (3×), Fr 15.11. 11:30-13:15, Mo 18.11. 11:30-13:15
3 Wagner, Mo 07.10. 15:00-20:00, We 16.10. 09:00-10:00, We 16.10. 10:00-18:00, We 09:00-18:00 (2×), Mo 11.11. 09:00-18:00, Fr 15.11. 11:30-13:15, Mo 18.11. 11:30-13:15
4 Wagner, Mo 07.10. 15:00-20:00, Th 17.10. 09:00-10:00, Th 17.10. 10:00-18:00, Th 09:00-18:00 (2×), Tu 12.11. 09:00-18:00, Fr 15.11. 11:30-13:15, Mo 18.11. 11:30-13:15
Wagner, Mo 15:00-18:15 (3×), Mo 28.10. 14:15-17:30, Mo 13:15-16:30 (4×), Mo 15:00-16:30 (3×)
1 Hasenegger, We 23.10. 12:30-13:30, Tu 05.11. 09:00-13:00, We 06.11. 08:45-18:00, Th 07.11. 09:00-18:00, Fr 08.11. 09:00-16:00, Mo 09.12. 09:45-10:30, Mo 16.12. 13:15-14:00
2 Hasenegger, We 23.10. 12:30-13:30, Tu 12.11. 09:00-13:00, We 13.11. 08:45-18:00, Th 14.11. 09:00-18:00, Fr 15.11. 09:00-16:00, Mo 09.12. 09:45-10:30, Mo 16.12. 13:15-14:00
3 Hasenegger, We 23.10. 12:30-13:30, Tu 19.11. 09:00-13:00, We 20.11. 08:45-18:00, Th 21.11. 09:00-18:00, Fr 22.11. 09:00-16:00, Mo 09.12. 09:45-10:30, Mo 16.12. 13:15-14:00
4 Hasenegger, We 23.10. 12:30-13:30, Tu 26.11. 09:00-13:00, We 27.11. 08:45-18:00, Th 28.11. 09:00-18:00, Fr 29.11. 09:00-16:00, Mo 09.12. 09:45-10:30, Mo 16.12. 13:15-14:00
330039 VO 3 ECTS Food Law
Koßdorff, Th 13:15-17:30 (2×), We 13:15-17:30 (2×), Tu 15.10. 13:15-17:30
330038 UE 5 ECTS Practices in Lifestyle and Nutrition Associated Diseases and Dietetics - Basics of special dietetics (5ECTS/4SWS)
1 Rust, We 02.10. 12:30-15:45, Tu 13:30-16:30 (2×), Fr 15.11. 09:00-11:00, Fr 09:00-13:00 (2×), Th 16.01. 09:00-13:00
2 Rust, We 02.10. 12:30-15:45, Tu 16:30-19:30 (2×), Fr 15.11. 11:15-13:15, Fr 10.01. 14:00-18:00, Th 16.01. 14:00-18:00, Fr 17.01. 09:00-13:00
3 Rust, We 02.10. 12:30-15:45, We 13:30-16:30 (2×), Fr 15.11. 13:30-15:30, Fr 14:00-18:00 (2×), Th 16.01. 14:00-18:00
Rust, Th 09:45-14:45 (11×)
1 Rust, Tu 08.10. 14:00-14:30, Tu 22.10. 13:15-14:45, Tu 14:00-15:30 (11×)
2 Rust, Tu 08.10. 14:00-14:30, Tu 22.10. 13:15-14:45, Tu 14:00-15:30 (11×)
3 Rust, Tu 08.10. 14:30-15:00, Tu 22.10. 13:15-14:45, Tu 15:45-17:15 (11×)
4 Rust, Tu 08.10. 14:30-15:00, Tu 22.10. 13:15-14:45, Tu 15:45-17:15 (11×)
330063 SE 10 ECTS Scientific Writing and Bachelor Thesis - für Bachelorstudierende Ernährungswissenschaften Version 2013
Rust
1 Remely, Th 10.10. 08:15-09:30, Th 10.10. 09:30-16:30, Sa 12.10. 08:15-16:00
2 Remely, Th 10.10. 08:15-09:30, Sa 23.11. 08:15-15:00, Mo 25.11. 08:15-16:00
330016 VO 3 ECTS Organic Farming
Haslberger, Tu 13:15-14:45 (14×)
Haslberger, Tu 08.10. 13:15-14:45
Hoffmann, We 09:45-12:15 (5×), Fr 10:45-13:15 (2×), Mo 09:45-12:15 (4×), Fr 18.10. 09:45-12:15, Fr 25.10. 11:30-14:00
Hoffmann, Mo 09:45-12:15 (4×), We 09:45-12:15 (4×), Fr 10:45-13:15 (4×)
330034 UE 4 ECTS Histology and Cytology
Weipoltshammer, Mo 20.01. 09:30-11:30, Tu 13:00-16:00 (2×), We 08:30-11:30 (2×), Th 13:00-16:00 (2×), Fr 24.01. 08:30-11:30, Mo 27.01. 08:30-11:30, Fr 31.01. 08:30-11:00
330016 VO 3 ECTS Organic Farming
Haslberger, Tu 13:15-14:45 (14×)
330021 VO 4 ECTS Human ecology - Basics in Nutrition Ecology - Mensch und Biosphäre
Lötsch, Tu 01.10. 16:45-17:30
Haslberger, Tu 08.10. 13:15-14:45
Schaffhauser-Linzatti, Fr 13:15-14:45 (3×), Fr 15:00-20:00 (2×), We 06.11. 15:00-20:00, Fr 15.11. 15:00-18:15
Lehner, Th 16:45-19:15 (5×), Th 16:45-20:00 (2×)
330022 VO 3 ECTS History of nutrition - History of nutrition
König, Fr 12:15-14:00 (12×)
330027 SE 1 ECTS Connect@Nutri - Tipps und Anleitungen zum Beginn des Studiums
Rust
330045 SE 3 ECTS Nutritional Mentoring
Rust, Tu 01.10. 17:45-18:15, Tu 01.10. 18:30-21:00, Mo 07.10. 17:30-20:00
Bergheim
040119 VO 3 ECTS ABWL Marketing I
Auer-Srnka, Th 14.11. 13:15-14:45, Tu 09:45-11:15 (4×), Tu 13:15-14:45 (7×)
Hartl, Tu 11:30-13:00 (13×)
Schaffhauser, Fr 13:15-18:15 (2×), Sa 28.09. 08:00-14:00, Fr 25.10. 13:15-19:15

Last modified: Mo 18.11.2019 14:42