Universität Wien

330033 VO Global Nutrition (2016S)

Lehrveranstaltung des Masterstudiums (abgeschlossenes Bachelorstudium Voraussetzung)

Details

max. 60 Teilnehmer*innen
Sprache: Englisch

Prüfungstermine

Lehrende

Termine

LV-Termine:

Mi 30.03.2016, 08:00 - 15:45 Uhr, HS 4, UZA II

Do 31.03.2016, 13:15 - 18:00 Uhr, HS 4, UZA II

Fr 01.04.2016, 08:00 - 15:45 Uhr, HS 4, UZA II

Sa 02.04.2016, 08:00 - 15:45 Uhr, HS 4, UZA II


Information

Ziele, Inhalte und Methode der Lehrveranstaltung

Concepts of Food and Nutrition Security, Nutrition Transition, Anthropometry/ News Growth Reference, Complementary Feeding, Food Security Situation, Food Aid, Urban Food Security and Livelihoods, Refugee Nutrition, HIV/ AIDS and Nutrition Security, Micronutrients, World Trade/ Fair Trade, Population Development, Gender

Art der Leistungskontrolle und erlaubte Hilfsmittel

written exam (either German or English)

Mindestanforderungen und Beurteilungsmaßstab

Introduction into the complexity of the International Food and Nutrition Security Problems

Prüfungsstoff

English,

Literatur

will be displayed during the lectures

Zuordnung im Vorlesungsverzeichnis

Letzte Änderung: Sa 02.04.2022 00:27