Universität Wien

330033 VO Global Nutrition (2023S)

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Details

Sprache: Englisch

Prüfungstermine

Lehrende

Termine (iCal) - nächster Termin ist mit N markiert

Dienstag 07.03. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 14.03. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 21.03. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 28.03. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 18.04. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 25.04. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 02.05. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 09.05. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 16.05. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 23.05. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 06.06. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 13.06. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 20.06. 16:45 - 18:15 Digital
Dienstag 27.06. 16:45 - 18:15 Digital

Information

Ziele, Inhalte und Methode der Lehrveranstaltung

Concepts of Food and Nutrition Security, Nutrition Transition, Anthropometry/ News Growth Reference, Complementary Feeding, Food Security Situation, Food Aid, Urban Food Security and Livelihoods, Refugee Nutrition, HIV/ AIDS and Nutrition Security, Micronutrients, World Trade/ Fair Trade, Population Development, Gender

Art der Leistungskontrolle und erlaubte Hilfsmittel

The marking will be based on an essay. Depending on when you register for the exam, I will send a list of three topics to your e-mail adress. You wil chose one of them and write an essay of around 10 pages. You will have 2 weeks to complete this task, after which you will send your essay in pdf format back to my e-mail adress.
written exam (either German or English)

Mindestanforderungen und Beurteilungsmaßstab

The essays will be judged in the following manner:
table of content, logical structure of the essay, conclusions, references

Prüfungsstoff

Inhalt der Vorlesung. Die entsprechenden Folien dazu werden auf moodle veröffentlicht

Literatur

will be displayed during the lectures

Zuordnung im Vorlesungsverzeichnis

Letzte Änderung: Di 29.08.2023 11:48