330067 SE Regulation of Hunger and Satiety (2019S)
Prüfungsimmanente Lehrveranstaltung
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An/Abmeldung
Hinweis: Ihr Anmeldezeitpunkt innerhalb der Frist hat keine Auswirkungen auf die Platzvergabe (kein "first come, first served").
- Anmeldung von Mo 11.02.2019 08:00 bis Mo 25.02.2019 17:00
- Abmeldung bis So 10.03.2019 17:00
Details
max. 25 Teilnehmer*innen
Sprache: Englisch
Lehrende
Termine (iCal) - nächster Termin ist mit N markiert
- Dienstag 19.03. 08:45 - 09:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II (Vorbesprechung)
- Samstag 11.05. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Samstag 18.05. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Samstag 25.05. 08:45 - 16:30 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Ziele, Inhalte und Methode der Lehrveranstaltung
During the seminar the present knowledge of the regulation of hunger and satiety will be discussed by critically evaluating recent papers on environmental, psychological, physiological, and genetic factors ultimately influencing the maintenance of body weight. Discussion of strengths and limitations of present research and their relevance for human nutrition is a crucial part of the seminar. At the end of the seminar, participants should have gained a better understanding of the regulation of hunger and satiety and the multidisciplinary approach required to untangle the links between the different factors.
Art der Leistungskontrolle und erlaubte Hilfsmittel
Grades for the seminar are based on the abstract (10%), the scientific background of the presentation (50%), the style and format of the presentation (20%), and the discussion (20%). The presence of all participants for all scheduled seminars is compulsory.
Mindestanforderungen und Beurteilungsmaßstab
Minimum requirement are 61 points out of 100 (i.e. 60%) based on:
• abstract: 10 points
• presentation: 50 points
• style and format of presentation: 20 points
• discussion: 20 Punkte
Grading scheme:
• 1 (sehr gut) 100 – 90 Punkte
• 2 (gut) 89 – 81 Punkte
• 3 (befriedigend) 80 – 71 Punkte
• 4 (genügend) 70 - 61 Punkte
• 5 (nicht genügend) 60 – 0 Punkte
• abstract: 10 points
• presentation: 50 points
• style and format of presentation: 20 points
• discussion: 20 Punkte
Grading scheme:
• 1 (sehr gut) 100 – 90 Punkte
• 2 (gut) 89 – 81 Punkte
• 3 (befriedigend) 80 – 71 Punkte
• 4 (genügend) 70 - 61 Punkte
• 5 (nicht genügend) 60 – 0 Punkte
Prüfungsstoff
Literatur
Zuordnung im Vorlesungsverzeichnis
Letzte Änderung: Sa 02.04.2022 00:27