340027 UE English as a lingua franca: Communication skills for multilingual and multicultural settings (2021W)
Prüfungsimmanente Lehrveranstaltung
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VOR-ORT
An/Abmeldung
Hinweis: Ihr Anmeldezeitpunkt innerhalb der Frist hat keine Auswirkungen auf die Platzvergabe (kein "first come, first served").
- Anmeldung von Fr 10.09.2021 09:00 bis Fr 24.09.2021 17:00
- Anmeldung von Mo 11.10.2021 09:00 bis Fr 15.10.2021 17:00
- Abmeldung bis So 31.10.2021 23:59
Details
max. 25 Teilnehmer*innen
Sprache: Englisch
Lehrende
Termine (iCal) - nächster Termin ist mit N markiert
DI 19.10.2021, 09.11.2021, 30.11.2021, 07.12.2021, 11.01.2022 und 18.01.2022 15.00-18.15 vor Ort oder digital
Depending on Corona regulations, the class will be held in the classroom or via Zoom/jitsi.
Students will be informed well in advance of the first class on October 19th.
- Dienstag 19.10. 15:00 - 18:15 Hörsaal 6 Franz-Klein-Gasse 1 EG
- Dienstag 09.11. 15:00 - 18:15 Hörsaal 6 Franz-Klein-Gasse 1 EG
- Dienstag 30.11. 15:00 - 18:15 Hörsaal 6 Franz-Klein-Gasse 1 EG
- Dienstag 07.12. 15:00 - 18:15 Hörsaal 6 Franz-Klein-Gasse 1 EG
- Dienstag 11.01. 15:00 - 18:15 Hörsaal 6 Franz-Klein-Gasse 1 EG
- Dienstag 18.01. 15:00 - 18:15 Hörsaal 6 Franz-Klein-Gasse 1 EG
Information
Ziele, Inhalte und Methode der Lehrveranstaltung
Art der Leistungskontrolle und erlaubte Hilfsmittel
Participation in discussions and presentations (ongoing)
Mindestanforderungen und Beurteilungsmaßstab
Willingness to interact in spontaneous and prepared communication in English.
Ability to express one’s thoughts with confidence.
Ability to respect different forms and expressions of communication in English.
Ability to express one’s thoughts with confidence.
Ability to respect different forms and expressions of communication in English.
Prüfungsstoff
See above
Literatur
To be discussed in class
Zuordnung im Vorlesungsverzeichnis
Letzte Änderung: Mo 04.10.2021 17:29
Students will be expected to develop awareness of various forms of English used globally (World Englishes) and to respect local varieties.
This will be achieved through discussion, presentations and teamwork as well as reading selected literature.