06. Grundkurs Fachdidaktik (I)
-
Brait, Do 18:00-21:00 (13×)
-
Gruber, Di 14:15-17:15 (14×)
-
Eigner, Do 16:45-19:30 (12×)
-
Ivanisevic, Do 15:00-18:00 (12×)
-
Steidl, Mo 14:45-17:15 (12×)
-
070180 GK 9 ECTS Grundkurs Fachdidaktik (I) (GK) - From the Field to the Plate: Production, Distribution and Consumption of Food in HistoryLangthaler, Di 15:30-18:00 (14×)
-
Weber, Mo 17:15-18:45 (13×)
-
Eder, Mi 16:00-19:00 (14×)
-
Brait, Fr 15.03. 16:00-20:00, Sa 13.04. 09:30-18:30, Sa 18.05. 09:30-16:30, Sa 29.06. 09:30-14:30
-
Lechner-Amante, Mi 18:00-21:00 (12×)
-
Hameter, Do 16:45-18:15 (12×)
Letzte Änderung: Sa 26.02.2022 02:00