070527 PK Hunger und Konsum (2006S)
Hunger und Konsum (internetgestützte Lehre)
Continuous assessment of course work
Labels
Details
max. 25 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Wednesday 08.03. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 15.03. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 22.03. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 29.03. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 05.04. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 26.04. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 03.05. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 10.05. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 17.05. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 24.05. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 31.05. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 07.06. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 14.06. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 21.06. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
- Wednesday 28.06. 11:00 - 14:00 Hörsaal 31 Hauptgebäude, 1.Stock, Stiege 9
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Pflichtlektüre: Montanari, Massimo: Der Hunger und der Überfluss. Kulturgeschichte der Ernährung in Europa. CH Beck: München 1993
Association in the course directory
LAPK2 (A2EÜR4); 6 ECTS
Last modified: Mo 07.09.2020 15:31
Didaktik: Gruppenarbeiten, Erstellen von Lehrmaterialien für den Unterricht an AHS