140263 UE Turkish Conversation Class II (2010S)
Continuous assessment of course work
Labels
Voraussetzungen: OR-1 und OR-2/TU-1
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 01.02.2010 08:00 to Th 04.03.2010 12:00
- Deregistration possible until We 31.03.2010 23:59
Details
max. 38 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Thursday
11.03.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
18.03.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
25.03.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
15.04.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
22.04.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
29.04.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
06.05.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
20.05.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
27.05.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
10.06.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
17.06.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Thursday
24.06.
17:30 - 19:00
Seminarraum Turcica/H UniCampus Hof 1 1F-O1-01
Information
Aims, contents and method of the course
Grundlage ist das Skriptum "Türkische Grammatik" von Prof. Prochazka-Eisl. Die praktische Anwendung des aktuellen Grammatikstoffs.
Assessment and permitted materials
Anwesenheitspflicht, Mitarbeit, 3 schriftliche Tests während des Semesters.
Minimum requirements and assessment criteria
Erweiterung des Wortschatzes, einfache Alltagsgespräche.
Examination topics
Über diverse Themen mit Anwendung der frisch erworbenen Grammatikkenntnissse Konversation zu führen.
Reading list
Association in the course directory
T 115, TU-2
Last modified: Sa 06.04.2024 00:14