Universität Wien FIND

180045 VO Knowledge Creation: Epistemological Foundations (2019W)

2.00 ECTS (2.00 SWS), SPL 18 - Philosophie

HS 2i d. Inst. f. Philosophie, NIG, 2. Stock

* 9 Uhr für Studierende, die das Erweiterungscurriclum (EC) Knowledge Creation inskribiert haben

* 12 Uhr für Studierende, die NUR die Vorlesung Knowledge Creation besuchen wollen

* For further information see: http://www.univie.ac.at/knowledge/peschl/

* Weitere allgemine Informationen zum Erweiterungscurriculum (EC) "Knowledge Creation: Wie neues Wissen und Innovation entstehen" siehe: http://innovation.univie.ac.at/

* For further information see: http://www.univie.ac.at/knowledge/peschl/

Registration/Deregistration

Details

Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes

* Vorbesprechung: Do 3.10.2019
HS 2i d. Inst. f. Philosophie, NIG, 2. Stock

* 9 Uhr für Studierende, die das Erweiterungscurriclum (EC) Knowledge Creation inskribiert haben

* 12 Uhr für Studierende, die NUR die Vorlesung Knowledge Creation besuchen wollen

* Alle weiteren Informationen & Termine siehe: http://www.univie.ac.at/knowledge/peschl/ -> Teaching

* Weitere allgemine Informationen zum Erweiterungscurriculum (EC) "Knowledge Creation: Wie neues Wissen und Innovation entstehen" siehe: http://innovation.univie.ac.at/

* Sie müssen sich verpflichtend für diesen Kurs registrieren!


Information

Aims, contents and method of the course

For further information see: http://www.univie.ac.at/knowledge/peschl/

* By registering for this course you agree that the automated plagiarism software Turnitin processes and stores your data and contributions (exams, project work, seminar papers, etc.)

Assessment and permitted materials

For further information see: http://www.univie.ac.at/knowledge/peschl/

Minimum requirements and assessment criteria

For further information see: http://www.univie.ac.at/knowledge/peschl/

Examination topics

For further information see: http://www.univie.ac.at/knowledge/peschl/

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Mo 30.09.2019 09:48