220067 UE GESKO B: tAT-HF Technical Work Technique Radio Journalism (2023S)
Continuous assessment of course work
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Summary
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 20.02.2023 09:00 to We 22.02.2023 18:00
- Deregistration possible until Fr 31.03.2023 23:59
Registration information is available for each group.
Groups
Group 1
max. 15 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Monday
13.03.
17:45 - 22:45
Lehrredaktion Publizistik, Währinger Straße 29 2.OG
Tuesday
14.03.
17:45 - 22:45
Lehrredaktion Publizistik, Währinger Straße 29 2.OG
Monday
24.04.
17:45 - 22:45
Lehrredaktion Publizistik, Währinger Straße 29 2.OG
Tuesday
25.04.
17:45 - 22:45
Lehrredaktion Publizistik, Währinger Straße 29 2.OG
Group 2
max. 15 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Monday
08.05.
17:45 - 22:45
Lehrredaktion Publizistik, Währinger Straße 29 2.OG
Tuesday
09.05.
17:45 - 22:45
Lehrredaktion Publizistik, Währinger Straße 29 2.OG
Monday
26.06.
17:45 - 22:45
Lehrredaktion Publizistik, Währinger Straße 29 2.OG
Tuesday
27.06.
17:45 - 22:45
Lehrredaktion Publizistik, Währinger Straße 29 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
regelmäßige Anwesenheit
Minimum requirements and assessment criteria
Anwesenheit bei den Lehrveranstaltungen
Abgabe der geforderten Podcasts/Audiobeiträge
Abgabe der geforderten Podcasts/Audiobeiträge
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Mo 12.06.2023 09:27
Neben einer Einführung in die Grundlagen der Tonstudiotechnik liegt das Hauptaugenmerk auf dem Arbeiten mit digitalen Audioschnittprogrammen.
Dabei werden aus dem von den TeilnehmerInnen zuvor in Interviews aufgenommenen Tonmaterial selbständig diverse Podcasts/Audiobeiträge erstellt und gemeinsam in der Lehrveranstaltung besprochen.