230036 FPR FPR Research Practice 2: Food Trends - Changes in nutritional behavior (2018S)
Continuous assessment of course work
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max. 35 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Fortsetzung von Fopra Teil 1 "Foodtrends - Ernährungsverhalten im Wandel": eine Teilnahme ist nur dann möglich, wenn Sie den ersten Teil ebenfalls absolviert haben. Eine selbstständige und rechtzeitige Anmeldung zum zweiten Teil ist trotzdem erforderlich.
Thursday
01.03.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
08.03.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
15.03.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
22.03.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
12.04.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
19.04.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
26.04.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
03.05.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
17.05.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
24.05.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
07.06.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
14.06.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
21.06.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Thursday
28.06.
16:30 - 18:45
Inst. f. Soziologie, Seminarraum 1, Rooseveltplatz 2, 1.Stock
Information
Aims, contents and method of the course
For two semesters, the focal point will be nutrition and eating habits in modern society.
Assessment and permitted materials
Immanent control of achievements via reviews and reports. Seminal work at the end of the semester.
Minimum requirements and assessment criteria
The acquirement of competences related to the evaluation of real projects, is the main goal of this course. By establishing appropriate tools, students will support the project. Relevant questions for an empirical study will be elaborated in teamwork, in doing so a research work has to be generated in small groups.
Examination topics
Teamwork
Reading list
Barlösius E (2011) Soziologie des Essens. München: Juventa.
Rose L, Sturzenhecker B (2009): Erst kommt das Fressen.Wiesbaden: VS-Verlag.
Ploeger A et al. (2011) Die Zukunft auf dem Tisch. Wiesbaden: Springer.
Rose L, Sturzenhecker B (2009): Erst kommt das Fressen.Wiesbaden: VS-Verlag.
Ploeger A et al. (2011) Die Zukunft auf dem Tisch. Wiesbaden: Springer.
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in 505: Ba A3 Forschungspraktikum 2
Last modified: Fr 31.08.2018 08:43