270050 VO Food Law (2017W)
European and Austrian Basics
Labels
Details
max. 50 participants
Language: German
Examination dates
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
wöchentlich Freitag, 8:00 bis 9:30
Seminarraum 1 (Analytische Chemie)
1090, Währinger Straße 38, 2. Stock (1247)
Beginn: 06.10.2017
- Friday 06.10. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 13.10. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 20.10. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 27.10. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 03.11. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 10.11. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 17.11. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 24.11. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 01.12. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Thursday 14.12. 16:00 - 19:00 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 15.12. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 12.01. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 19.01. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
- Friday 26.01. 08:00 - 09:30 Seminarraum 1 Analytische Chemie 2.OG Boltzmanngasse 1
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LMC-A2
Last modified: Mo 07.09.2020 15:41