Universität Wien

270082 VO+UE Sensorial evaluation and technology of fish, meat and egg (2013S)

3.00 ECTS (2.00 SWS), SPL 27 - Chemie
Continuous assessment of course work

29.05. 2013 von 9:00 -13:00 Uhr
06.06.2013 von 13:00 bis 17:00 Uhr
14.06.2013 von 9:30 bis 17:00 Uhr
21.06.2013 von 9:00 bis 13:00 Uhr
Exkursion am 25.06.2013 von 9:00-13:00 Uhr!

Veterinärmed. Univ., 1210 Wien, Veterinärplatz 1, Institut für Fleischhygiene (Gebäude GA), Seminarraum 3. Stock, Eingang Drehkreuz Donaufelderstraße.

Details

Language: German

Lecturers

Classes

Currently no class schedule is known.

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Evaluation: oral examination

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LC-2, LCH II-2

Last modified: Sa 08.07.2023 00:21