270129 VO Biochemical Principles of Human Nutrition (2018S)
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Details
max. 30 participants
Language: German
Examination dates
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
ACHTUNG,
Am Montag, 4.6.2018 ist die VO von 13:15 bis 16:30h - Ersatztermin für 30.4.2018
Aus Datenschutzgründen können wir unsere Folien, Unterlagen sowie e-mail Verständigungen nur an StudentInnen ausschicken, die sich für die Veranstaltung online über u_space angemeldet haben.
- Monday 19.03. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 09.04. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 16.04. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 23.04. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 30.04. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 07.05. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 14.05. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 28.05. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 04.06. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 11.06. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 18.06. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
- Monday 25.06. 13:15 - 15:00 Hörsaal 4 Chemie HP Währinger Straße 42
Information
Aims, contents and method of the course
Lectures in nutritional biochemistry with a substantial background in chemistry and biochemistry. Emphasis on biochemical and physiological fundamentals of nutrition. Discussion of protein, fats, carbohydrate and energy and their roles and interrelationships in nutrition and metabolism.
Assessment and permitted materials
written exam
Minimum requirements and assessment criteria
Knowledge of fundamental biochemical reactions of carbohydrates, fats and proteins for energy production
Examination topics
Folien der Vorlesungen für das SS2018
Reading list
Association in the course directory
LC-2, LCH II-2, Doktorat, LMC-A2, UF MA CH 02d
Last modified: Mo 07.09.2020 15:41