321022 VO Dietetics - B11 (2024S)
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Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
Language: German
Examination dates
N
Friday
28.06.2024
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
Friday
20.09.2024
09:40 - 11:15
UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Friday
19.04.
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
Friday
26.04.
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
Friday
03.05.
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
Friday
17.05.
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
N
Friday
24.05.
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
Friday
07.06.
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
Friday
14.06.
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
Friday
21.06.
09:45 - 11:15
UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Prüfungsformat: MC Fragen und Lückentext
Prüfungsmodalität: Schriftliche Präsenzprüfung
Prüfungsdauer: 45 Minuten
Prüfungsmodalität: Schriftliche Präsenzprüfung
Prüfungsdauer: 45 Minuten
Minimum requirements and assessment criteria
positive Absolvierung der Prüfung (mindestens 50% richtige Antworten)
Examination topics
Vorlesungsinhalte + Lernunterlagen auf Moodle
Reading list
siehe Lernunterlagen auf Moodle
Association in the course directory
BA22
Last modified: Mo 12.02.2024 12:06
Die Lehrveranstaltung soll grundlegende Kenntnisse über die Ernährung des gesunden und kranken Menschen, die Prävention ernährungsbedingter Erkrankungen und die diätetischen Begleitmaßnahmen zur Unterstützung einer medikamentösen Therapie vermitteln.