Universität Wien

330002 SE Nutrition in Developing Countries (2017S)

Continuous assessment of course work

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 25 participants
Language: English

Lecturers

Classes

MO 10.04.2017 09.00-18.00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II (Bestätigt)
DO 11.04.2017 09.00-18.00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II (Bestätigt)
Mi 12.04.2017 09.00-18.00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II (Bestätigt)
DO 13.04.2017 09.00-13.00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II (Bestätigt)


Information

Aims, contents and method of the course

Im Rahmen des Seminars vertiefen wir die Themen der Vorlesungen Global Nutrition und Welternährung. Jeder Teilnehmer hat die Aufgabe ein Thema vertiefend zu behandeln und im Referat vorzustellen. Die Texte sind überwiegend Englisch. Die Referate können optional auf Deutsch oder Englisch gehalten werden.

Assessment and permitted materials

To pass the seminar, students need a 50% score
30 % active participation
30 % Presentation
20 % Powerpoint
20 % Handout

Minimum requirements and assessment criteria

Main objective is to treat some of the Topics from the lecutre "Blobal Nutrition" in - depth. In Addition, critical reading of scientific publications to develop own ideas, pros and cons of certain research methods

Examination topics

Presenations by students, participatory rural appraisal and Project cycle Management, excursion to relevant organisations in Vienna

Reading list

will be sent prior to the seminar to all participants

Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44