330003 VO Qualitymanagement in the food industry (2020S)
Labels
Lehrveranstaltung für das Masterstudium
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium )
(Voraussetzung: Zulassung zum Masterstudium )
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
Details
Language: German
Examination dates
- Wednesday 15.07.2020 09:45 - 11:15 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Friday 25.09.2020 13:15 - 14:45 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG
- Tuesday 24.11.2020 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
- Monday 18.01.2021 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 7 (Raum 2Z210) 2.OG
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Sehr geehrte Studierende,
die Lehrveranstaltung findet als home-learning und E-learning Veranstaltung statt.
Informationen finden Sie in meinem moodle Kurs Qualitätsmanagement im Betrieb
MfG
Prof. Hampshire
- Monday 16.03. 08:00 - 18:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Tuesday 17.03. 08:00 - 18:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Wednesday 18.03. 08:00 - 18:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Examination: written test (90 minutes)
Any materials or devices will not be allowed in the testing room
Any materials or devices will not be allowed in the testing room
Minimum requirements and assessment criteria
0-59% grade 5
60-69% grade 4
70-79% grade 3
80-89% grade 2
90-100% grade 1
60-69% grade 4
70-79% grade 3
80-89% grade 2
90-100% grade 1
Examination topics
lecture content
Reading list
Die Foliensammlung der Lehrveranstaltung wird in moodle veröffentlicht.
In der Foliensammlung wird auf Literatur verwiesen.
In der Foliensammlung wird auf Literatur verwiesen.
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
Contents: Quality management in the food industry, introduction to the quality science
QM-Systems, QM-Standards, IFS, ISO 22000, FSSC 22000, quality-related costs, quality promotion, Total Quality Management, QM-tools, environmental management
method lecture