Universität Wien

330005 VO Basics of Food Sensory (2014S)

für Bachelorstudium

Lehrveranstaltung NUR für Studierende im BACHELOR Studium!

LEHRVERANSTALTUNGSTERMINE:

MO 03.03.2014 14.00-16.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 10.03.2014 14.00-16.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 17.03.2014 10.30-13.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 24.03.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 31.03.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 07.04.2014 09.30-12.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 28.04.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 05.05.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 12.05.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)

Details


Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27