330005 VO Basics of Food Sensory (2014S)
für Bachelorstudium
Labels
Lehrveranstaltung NUR für Studierende im BACHELOR Studium!LEHRVERANSTALTUNGSTERMINE:MO 03.03.2014 14.00-16.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 10.03.2014 14.00-16.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 17.03.2014 10.30-13.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 24.03.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 31.03.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 07.04.2014 09.30-12.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 28.04.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 05.05.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 12.05.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 10.03.2014 14.00-16.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 17.03.2014 10.30-13.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 24.03.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 31.03.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 07.04.2014 09.30-12.00 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 28.04.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 05.05.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
MO 12.05.2014 10.00-12.30 UZA2 Hörsaal 6 (Raum 2Z227) 2.OG (Bestätigt)
Details
max. 100 participants
Language: German
Examination dates
- Tuesday 20.05.2014 10:00 - 11:30 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Wednesday 25.06.2014
- Friday 27.06.2014 09:00 - 11:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Tuesday 02.09.2014 10:00 - 12:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Wednesday 11.02.2015
- Friday 20.03.2015
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27