Universität Wien

330009 UE Practice in Basics of Food Sensory (2014S)

für Bachelorstudium

Continuous assessment of course work

Im Falle einer Verhinderung ist eine Abmeldung innerhalb der im Univis angegebenen Abmeldefrist unbedingt erforderlich
Lehrveranstaltung NUR für Studierende im BACHELOR-Studium!

VORBESPRECHUNG: (Anwesenheitspflicht)

Fr 07.03.2014 10:00-12:00 Uhr (SE Raum 2F546, UZAII, Ernährungswissenschaften)

LEHRVERANSTALTUNGSTERMINE:

Kurs 1:

Mi 11.06.2014 bis Fr 13.06.2014 10:30-14:30 Uhr (SE Raum 2F546, UZA II, Ernährungswissenschaften)

Kurs 2:

Mo 16.06.2014 bis Mi 18.06.2014 10:30-14:30 Uhr (SE Raum 2F546, UZA II, Ernährungswissenschaften)

Prüfungstermine:

Mo 30.06.2014 10:00-16:00 Uhr (SE Raum 2F546, UZA II, Ernährungswissenschaften)

MI 02.07.2014 10:00-16:00 Uhr (SE Raum 2F546, UZAII, Ernährungswissenschaften)

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 40 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Currently no class schedule is known.

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


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Last modified: Mo 07.09.2020 15:44