Universität Wien

330010 VO Food Toxicology (2014W)

In der Studienversion Bachelor 2013 muss im Modul 11 (für die LV Lebensmittelsicherheit und -toxikologie) zusätzlich die VO Methoden der Ermittlung der Lebensmittelsicherheit absolviert werden.

Details

max. 200 participants
Language: German

Examination dates

Lecturers

Classes

VORBESPRECHUNG:

MI 1.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE

MI 8.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 15.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 22.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 29.10.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 5.11.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 12.11.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 19.11.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 26.11.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 3.12.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 10.12.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 17.12.2014 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 7.1.2015 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 14.1.2015 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 21.1.2015 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II

MI 28.1.2015 14:30 bis 16 Uhr HS 6, UZA II


Information

Aims, contents and method of the course

Introduction, basics, test systems, units, definitions, antinutritives and toxicants in food plants, mushroom toxins, marine toxins, mycotoxins, bacterial contamination, toxicants resulting from food processing, pesticides and industrial contamination, drug residues, toxic metals, food additives

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Introduction and basics in toxicology, risk assessment, survey and important topics in food toxicology

Examination topics

lecture

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K 254

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27