330010 UE Water and Food Quality (2017S)
Continuous assessment of course work
Labels
LV für Masterstudium: Voraussetzung zur Teilnahme ist eine positiv absolvierte Prüfung zur VO Wasser und Lebensmittelqualität und Zulassung zum Masterstudium,Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 15.02.2017 08:00 to Sa 25.02.2017 22:00
- Deregistration possible until Fr 10.03.2017 20:00
Details
max. 40 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Course 1: 12-15h
03.07.2017 12:00 - 15:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 204.07.2017 12:00 - 15:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 2
05.07.2017 12:00 - 15:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 2
06.07.2017 12:00 - 15:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 2
07.07.2017 12:00 - 15:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 2Course 2: 15-18h:
03.07.2017 15:00 - 18:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 2
04.07.2017 15:00 - 18:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 2
05.07.2017 15:00 - 18:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 2
06.07.2017 15:00 - 18:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 2
07.07.2017 15:00 - 18:00 Praktikumslabor 2F254, UZA 2
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Written, open Questions
Practical and theoretical final exam, including the permanent performance appraisal
Practical and theoretical final exam, including the permanent performance appraisal
Minimum requirements and assessment criteria
Lecture Water and Food Quality, Basic Course Microbiology
Points System (total 20 Points)
1-10 p: 5
11-12 p: 4
13-15 p: 3
16-18 p: 2
19-20 p: 1
Points System (total 20 Points)
1-10 p: 5
11-12 p: 4
13-15 p: 3
16-18 p: 2
19-20 p: 1
Examination topics
PowerPoint, short films and practice
Reading list
Script
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44
Operating Hygienic test