Universität Wien FIND

Due to the COVID-19 pandemic, changes to courses and exams may be necessary at short notice (e.g. cancellation of on-site teaching and conversion to online exams). Register for courses/exams via u:space, find out about the current status on u:find and on the moodle learning platform.

Further information about on-site teaching can be found at https://studieren.univie.ac.at/en/info.

330011 UE Practise in food preparation (2017W)

Continuous assessment of course work

Für Studierende des Lehramtstudiums UF HÖK/HE.

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.

Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.

Registration/Deregistration

Details

max. 20 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

Friday 20.10. 17:00 - 19:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II (Kickoff Class)
Wednesday 15.11. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Thursday 16.11. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Friday 17.11. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

LA-HE 221

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44