330011 UE Practise in food preparation (2022W)
Continuous assessment of course work
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MIXED
Für Studierende des Lehramtstudiums UF HÖK/HE.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from We 14.09.2022 09:00 to We 28.09.2022 12:00
- Deregistration possible until We 28.09.2022 12:00
Details
max. 15 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Monday 03.10. 14:00 - 16:00 Digital
- Thursday 06.10. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 07.10. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Saturday 08.10. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Participation in the practical part, the assessment of the food prepared.
Minimum requirements and assessment criteria
Learn about basics of cooking and cooking methods and using technology in instruction.
Examination topics
Theorie und praktische Gruppenarbeit
Reading list
Macher u.a., Küchenmanagement und Betriebsorganisation 2.Auflage 2020, Trauner Verlag LinzThomas Vilgis und Rolf Caviezel, Das moderne Küchenhandwerk, 2012 Tre Torri Verlag GmbH, WiesbadenDuch Karl (1997). Hand-Lexikon der Kochkunst. Trauner VerlagPlachutta Edwald, Wagner Christoph (1993). Die gute Küche - das österreichische Jahrhundert-Kochbuch.
Association in the course directory
LA-HE 221
Last modified: Th 11.05.2023 11:28
Die theoretischen Hintergründe werden didaktisch mit einem naturwissenschaftlichen Hintergrund erläutert.