330011 UE Practise in food preparation (2023W)
Continuous assessment of course work
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Für Studierende des Lehramtstudiums UF HÖK/HE.Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei Abbruch und unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Nachweis eines triftigen Grundes (z.B. Erkrankung) und mit Zustimmung der Lehrveranstaltungsleitung erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.09.2023 08:00 to Tu 26.09.2023 18:00
- Deregistration possible until Tu 26.09.2023 18:00
Details
max. 15 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Tuesday 16.01. 15:00 - 16:30 Digital (Kickoff Class)
- Thursday 25.01. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 26.01. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Saturday 27.01. 09:00 - 18:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Participation in the practical part, the assessment of the food prepared.
Minimum requirements and assessment criteria
Learn about basics of cooking and cooking methods and using technology in instruction.
Examination topics
Theorie und praktische Gruppenarbeit
Reading list
Macher u.a., Küchenmanagement und Betriebsorganisation 2.Auflage 2020, Trauner Verlag LinzThomas Vilgis und Rolf Caviezel, Das moderne Küchenhandwerk, 2012 Tre Torri Verlag GmbH, WiesbadenDuch Karl (1997). Hand-Lexikon der Kochkunst. Trauner VerlagPlachutta Edwald, Wagner Christoph (1993). Die gute Küche - das österreichische Jahrhundert-Kochbuch.
Association in the course directory
LA-HE 221
Last modified: Th 19.10.2023 12:48
Die theoretischen Hintergründe werden didaktisch mit einem naturwissenschaftlichen Hintergrund erläutert.