330016 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) (2010S)
Continuous assessment of course work
Labels
Vorbesprechung: 17.03. 2010; 10 - 11.30 Uhr (Seminarraum der Versuchsküche 2F 546); Dep. für Ernährungswissenschaften;
Termine für die Übungen:
Kurs 1: 07.-11.06., 12:30-15:30
Kurs 2: 14.-18.06., 10:30-13:30
Kurs 3: 14.-18.06., 14-17
Termine für die Übungen:
Kurs 1: 07.-11.06., 12:30-15:30
Kurs 2: 14.-18.06., 10:30-13:30
Kurs 3: 14.-18.06., 14-17
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 14.02.2010 14:00 to Fr 05.03.2010 12:00
- Deregistration possible until Fr 12.03.2010 12:00
Details
max. 60 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Wednesday 17.03. 10:00 - 11:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 07.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 08.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 09.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 10.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 11.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 14.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 14.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 15.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 15.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 16.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 16.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 17.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 17.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 18.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 18.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27