Universität Wien

330016 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) (2010S)

Continuous assessment of course work

Vorbesprechung: 17.03. 2010; 10 - 11.30 Uhr (Seminarraum der Versuchsküche 2F 546); Dep. für Ernährungswissenschaften;
Termine für die Übungen:
Kurs 1: 07.-11.06., 12:30-15:30
Kurs 2: 14.-18.06., 10:30-13:30
Kurs 3: 14.-18.06., 14-17

Registration/Deregistration

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Details

max. 60 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Wednesday 17.03. 10:00 - 11:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Monday 07.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 08.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 09.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Thursday 10.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Friday 11.06. 12:30 - 15:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Monday 14.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Monday 14.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 15.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 15.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 16.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 16.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Thursday 17.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Thursday 17.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Friday 18.06. 10:30 - 13:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Friday 18.06. 14:00 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27