330016 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) (2010W)
Continuous assessment of course work
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LV für Master- und Diplomstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium, bzw.abgeschlossener 1. Abschnitt des DiplomstudiumsTermine für die Abschlussprüfungen:
21.,25. und 27.01.2011Vorbesprechung am 08.10.2010.
Kurs 1: 10.01.- 14.01.
Kurs 2: 17.01.- 21.01.
Mo bis Fr: 10:30 - 13:30
Kurs 3: 17.01. - 21.01.
Mo bis Fr: 13:30 - 17:00
21.,25. und 27.01.2011Vorbesprechung am 08.10.2010.
Kurs 1: 10.01.- 14.01.
Kurs 2: 17.01.- 21.01.
Mo bis Fr: 10:30 - 13:30
Kurs 3: 17.01. - 21.01.
Mo bis Fr: 13:30 - 17:00
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 13.09.2010 08:00 to Mo 27.09.2010 09:00
- Registration is open from We 15.12.2010 10:00 to Fr 31.12.2010 10:00
- Deregistration possible until Tu 11.01.2011 10:00
Details
max. 60 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Friday 08.10. 10:00 - 11:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 10.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 11.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 12.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 13.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 14.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 17.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 18.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 19.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 20.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 21.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 25.01. 09:30 - 11:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 27.01. 10:00 - 12:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27