Universität Wien

330016 UE Sensory Evaluation of Foods (practice) (2010W)

Continuous assessment of course work

LV für Master- und Diplomstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium, bzw.abgeschlossener 1. Abschnitt des Diplomstudiums

Termine für die Abschlussprüfungen:
21.,25. und 27.01.2011

Vorbesprechung am 08.10.2010.
Kurs 1: 10.01.- 14.01.
Kurs 2: 17.01.- 21.01.
Mo bis Fr: 10:30 - 13:30
Kurs 3: 17.01. - 21.01.
Mo bis Fr: 13:30 - 17:00

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 60 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Friday 08.10. 10:00 - 11:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Monday 10.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 11.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 12.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Thursday 13.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Friday 14.01. 11:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Monday 17.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 18.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 19.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Thursday 20.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Friday 21.01. 10:30 - 17:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 25.01. 09:30 - 11:30 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Thursday 27.01. 10:00 - 12:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Minimum requirements and assessment criteria

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27