Universität Wien

330019 SE Course for PHD Students, SE 2ECTS (MA) (2011S)

Continuous assessment of course work

LV für Master- Doktorats- und Diplomstudium: Voraussetzung Zulassung zum Master-, Doktorats- oder Diplomstudium mit.abgeschlossenem 1. Abschnitt des Diplomstudiums

Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG BIS 31.3.2011 UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 30 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

  • Wednesday 23.03. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 30.03. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 06.04. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 13.04. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 04.05. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 11.05. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 18.05. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 25.05. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 01.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 08.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 15.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 22.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 29.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II

Information

Aims, contents and method of the course

In this course, PhD and master students are invited to present their projects and results of their research and to discuss them with the professor and their colleagues.

Assessment and permitted materials

Grading is based on the lecture (preparation, presentation, construction), discussion, and cooperation during the semester.

Minimum requirements and assessment criteria

preparation and presentation of a scientific lecture by the students (done by their own); scientific discussion.

Examination topics

Titles and dates of the individual lectures will be assigned during the preliminary seminar.

Reading list


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Last modified: Sa 02.04.2022 00:27