330019 SE Course for PHD Students, SE 2ECTS (MA) (2011S)
Continuous assessment of course work
Labels
LV für Master- Doktorats- und Diplomstudium: Voraussetzung Zulassung zum Master-, Doktorats- oder Diplomstudium mit.abgeschlossenem 1. Abschnitt des DiplomstudiumsIm Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG BIS 31.3.2011 UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 14.02.2011 08:00 to Th 24.02.2011 12:00
- Deregistration possible until Th 31.03.2011 12:00
Details
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Wednesday 23.03. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 30.03. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 06.04. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 13.04. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 04.05. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 11.05. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 18.05. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 25.05. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 01.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 08.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 15.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 22.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 29.06. 15:00 - 16:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
In this course, PhD and master students are invited to present their projects and results of their research and to discuss them with the professor and their colleagues.
Assessment and permitted materials
Grading is based on the lecture (preparation, presentation, construction), discussion, and cooperation during the semester.
Minimum requirements and assessment criteria
preparation and presentation of a scientific lecture by the students (done by their own); scientific discussion.
Examination topics
Titles and dates of the individual lectures will be assigned during the preliminary seminar.
Reading list
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27