330021 VO+UE Household and food technology (2019S)
(unter Berücksichtigung gesellschaftskritischer, geschlechtsspezifischer Arbeitsteilung)
Continuous assessment of course work
Labels
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Angabe eines triftigen Grundes und der Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Angabe eines triftigen Grundes und der Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 17:00
- Deregistration possible until Mo 06.05.2019 17:00
Details
max. 20 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Prüfung:
Tuesday
07.05.
13:30 - 16:45
Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Wednesday
08.05.
09:45 - 15:45
Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Thursday
09.05.
09:45 - 15:45
Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
11.06.
13:30 - 16:45
Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
Wednesday
12.06.
09:45 - 15:45
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Thursday
13.06.
09:45 - 14:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Tuesday
18.06.
10:00 - 11:30
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LA-HE 231
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27