330021 UE Practice of Advanced Human Nutrition (2024S)
Continuous assessment of course work
Labels
ON-SITE
Summary
Tu 30.04. 11:30-14:45
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 12.02.2024 09:00 to Tu 27.02.2024 10:00
- Registration is open from Mo 26.02.2024 08:32 to Tu 27.02.2024 10:00
- Deregistration possible until Tu 27.02.2024 10:00
Registration information is available for each group.
Groups
Group 1
max. 30 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Wednesday
13.03.
09:00 - 11:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
(Kickoff Class)
Tuesday
19.03.
12:30 - 14:45
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
09.04.
11:00 - 13:15
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
16.04.
11:00 - 13:15
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
23.04.
09:00 - 11:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
N
Tuesday
30.04.
08:00 - 11:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
30.04.
08:00 - 12:30
Hörsaal 1 2A120 1.OG UZA II Geo-Zentrum
Tuesday
14.05.
09:00 - 11:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Wednesday
22.05.
09:00 - 11:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
28.05.
09:00 - 11:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
04.06.
09:00 - 11:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
11.06.
09:00 - 11:15
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
25.06.
09:00 - 11:15
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Group 2
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Wednesday
13.03.
11:45 - 14:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
19.03.
15:15 - 17:30
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
09.04.
13:45 - 16:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Tuesday
16.04.
13:45 - 16:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Tuesday
23.04.
11:45 - 14:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
N
Tuesday
30.04.
11:30 - 14:45
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
Tuesday
30.04.
15:00 - 16:30
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
Tuesday
14.05.
11:45 - 14:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Wednesday
22.05.
11:45 - 14:00
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Tuesday
28.05.
11:45 - 14:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Tuesday
04.06.
11:45 - 14:00
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Tuesday
11.06.
11:45 - 14:00
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
Tuesday
25.06.
11:30 - 14:45
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Gruppenarbeit mit schriftlicher Ausarbeitung und mündlicher Präsentation
Minimum requirements and assessment criteria
Die Bewertung setzt sich zusammen aus:
schriftlicher Ausarbeitung: 40 %
mündliche Präsentationen: 60 %
Eine regelmäßige Teilnahme ist verpflichtend.
Für eine positive Beurteilung sind 60% notwendig
schriftlicher Ausarbeitung: 40 %
mündliche Präsentationen: 60 %
Eine regelmäßige Teilnahme ist verpflichtend.
Für eine positive Beurteilung sind 60% notwendig
Examination topics
Abgabe der schriftlichen Ausarbeitung, mündliche Präsentation
Reading list
aktuelle deutsch- und englischsprachige Literatur (PubMed)
Association in the course directory
Last modified: Tu 12.03.2024 08:26
Hierbei sollen die Studierenden Einblick in die Planung und Durchführung sowie Auswertung und Präsentation der Studienergebnisse erhalten.