330021 UE Practice of Advanced Human Nutrition (2024S)
Continuous assessment of course work
Labels
Summary
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 12.02.2024 09:00 to Tu 27.02.2024 10:00
- Registration is open from Mo 26.02.2024 08:32 to Tu 27.02.2024 10:00
- Deregistration possible until Tu 27.02.2024 10:00
Registration information is available for each group.
Groups
Group 1
max. 30 participants
Language: German
LMS: Moodle
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Wednesday 13.03. 09:00 - 11:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II (Kickoff Class)
- Tuesday 19.03. 12:30 - 14:45 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 09.04. 11:00 - 13:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 16.04. 11:00 - 13:15 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 23.04. 09:00 - 11:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 30.04. 08:00 - 11:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 30.04. 08:00 - 12:30 Hörsaal 1 2A120 1.OG UZA II Geo-Zentrum
- Tuesday 14.05. 09:00 - 11:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 22.05. 09:00 - 11:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 28.05. 09:00 - 11:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 04.06. 09:00 - 11:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 11.06. 09:00 - 11:15 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
-
Tuesday
25.06.
09:00 - 11:15
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Group 2
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Wednesday 13.03. 11:45 - 14:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 19.03. 15:15 - 17:30 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 09.04. 13:45 - 16:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Tuesday 16.04. 13:45 - 16:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Tuesday 23.04. 11:45 - 14:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
-
Tuesday
30.04.
11:30 - 14:45
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG - Tuesday 30.04. 15:00 - 16:30 UZA2 Hörsaal 5 (Raum 2Z202) 2.OG
- Tuesday 14.05. 11:45 - 14:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Wednesday 22.05. 11:45 - 14:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 28.05. 11:45 - 14:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
- Tuesday 04.06. 11:45 - 14:00 UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
- Tuesday 11.06. 11:45 - 14:00 Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
-
Tuesday
25.06.
11:30 - 14:45
Friedrich Becke Seminarraum 2C315 3.OG UZA II
UZA2 Hörsaal 4 (Raum 2Z221) 2.OG
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Gruppenarbeit mit schriftlicher Ausarbeitung und mündlicher Präsentation
Minimum requirements and assessment criteria
Die Bewertung setzt sich zusammen aus:
schriftlicher Ausarbeitung: 40 %
mündliche Präsentationen: 60 %
Eine regelmäßige Teilnahme ist verpflichtend.
Für eine positive Beurteilung sind 60% notwendig
schriftlicher Ausarbeitung: 40 %
mündliche Präsentationen: 60 %
Eine regelmäßige Teilnahme ist verpflichtend.
Für eine positive Beurteilung sind 60% notwendig
Examination topics
Abgabe der schriftlichen Ausarbeitung, mündliche Präsentation
Reading list
aktuelle deutsch- und englischsprachige Literatur (PubMed)
Association in the course directory
Last modified: We 30.10.2024 11:46
Hierbei sollen die Studierenden Einblick in die Planung und Durchführung sowie Auswertung und Präsentation der Studienergebnisse erhalten.