Universität Wien FIND

330022 UE Practise in food preparation (2014S)

Continuous assessment of course work

VORBESPRECHUNG: 07.03.2014 16:00-17:00, SE546, UZAII

LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE :

Mo 17.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + Küche

Mi 19.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + Küche

Fr 21.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + Küche

Sa 22.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + Küche

Mo 31.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + Küche

Diese UE können nur von StudentInnen belegt werden, die ein Lehramtsstudium absolvieren. Alle anderen InteressentInnen können nur bei freien Plätzen teilnehmen.

Im Falle einer Verhinderung ist eine Abmeldung innerhalb der Abmeldefrist unbedingt erforderlich. Unentschuldigtes Fernbleiben hat eine negative Beurteilung zur Folge.

Details

max. 20 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Currently no class schedule is known.

Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Participation in the practical part, the assessment of the food prepared. Evaluation of the prepared presentation and handouts.

Minimum requirements and assessment criteria

Learn about basics of cooking and cooking methods and using technology in instruction.

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

LA-HE 221

Last modified: Fr 31.08.2018 08:57