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330022 UE Practise in food preparation (2014S)
Continuous assessment of course work
Labels
VORBESPRECHUNG: 07.03.2014 16:00-17:00, SE546, UZAIILEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE :Mo 17.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + KücheMi 19.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + KücheFr 21.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + KücheSa 22.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + KücheMo 31.03.2014 8:30 - 17 Uhr SE Raum 546 + KücheDiese UE können nur von StudentInnen belegt werden, die ein Lehramtsstudium absolvieren. Alle anderen InteressentInnen können nur bei freien Plätzen teilnehmen.Im Falle einer Verhinderung ist eine Abmeldung innerhalb der Abmeldefrist unbedingt erforderlich. Unentschuldigtes Fernbleiben hat eine negative Beurteilung zur Folge.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 17.02.2014 08:00 to Th 27.02.2014 12:00
- Deregistration possible until Th 27.02.2014 12:00
Details
max. 20 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Participation in the practical part, the assessment of the food prepared. Evaluation of the prepared presentation and handouts.
Minimum requirements and assessment criteria
Learn about basics of cooking and cooking methods and using technology in instruction.
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
LA-HE 221
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44