Universität Wien

330022 UE Practise in food preparation (2015S)

Continuous assessment of course work

Übungsplätze werden vorrangig an Studierende des Lehramtstudiums vergeben. Alle anderen InteressentInnen können nur allenfalls freie Restplätze belegen..
Im Falle einer Verhinderung ist eine Abmeldung innerhalb der Abmeldefrist unbedingt erforderlich. Unentschuldigtes Fernbleiben hat eine negative Beurteilung zur Folge.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 20 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Termine der LEHRVERANSTALTUNG:

DO 21.5.2015 9 bis 18 Uhr SE Raum 546+Küche, UZAII

FR 22.5.2015 9 bis 18 Uhr SE Raum 546+Küche, UZAII

SA 23.5.2015 9 bis 18 Uhr SE Raum 546+Küche, UZAII


Information

Aims, contents and method of the course

Assessment and permitted materials

Participation in the practical part, the assessment of the food prepared.

Minimum requirements and assessment criteria

Learn about basics of cooking and cooking methods and using technology in instruction.

Examination topics

Reading list


Association in the course directory

LA-HE 221

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44