330023 VO Basics of economics (2009S)
Basics of economics
Labels
Details
max. 40 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
- Monday 20.04. 10:00 - 14:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 21.04. 10:00 - 14:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
- Thursday 23.04. 10:00 - 12:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Monday 27.04. 10:00 - 14:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 28.04. 10:00 - 14:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
- Monday 04.05. 10:00 - 14:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 05.05. 09:00 - 13:00 (Seminarraum 2D509 Ernährungswissenschaften UZA II)
- Monday 11.05. 10:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 12.05. 10:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 14.05. 10:00 - 14:00 Seminarraum 2F546 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 20.05. 10:00 - 14:00 Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Fundamentals of Economics,History of Economic Thouhgt, Economic Systems,Business Cyclesand Economic Growth, Production ,Price Theory,Moneyand Monetary Policy, International Trade, INtegration, Austrian econonomic facts
Assessment and permitted materials
Written test
Minimum requirements and assessment criteria
Kennenlernen wirtschaftlicher ZUsammenhänge und wirtschaftlicher Probleme-aktuell
Examination topics
Dedutsch
Reading list
Skriptum und Fachartikel
Association in the course directory
LA-HE 171
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27