330026 VO Processing Fruits and Vegetables (2007W)
(siehe unter Ankündigungen der BOKU Wien und Aushänge im Institut)
Labels
Beginn: 4.10.2007, jeweils Do, 14:00 - 18:00Univ. für Bodenkultur, Muthgasse 18, DLWT-Seminarraum, 2.Stock
Details
Language: German
Examination dates
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
Association in the course directory
K 274
Last modified: We 19.08.2020 08:09
Technologie de Fruchtsaft- und Gemüsesafterzeugung (Fruchtsäfte, Nektare, Gemüsesäfte, Sirupe)
Technologie der Obstweinerzeugung
Technologie der Obstbranderzeugung (Brände, Geiste, Liköre)
Technologie der Erzeugung von haltbaren Frucht - und Gemüseprodukten (Konfitüren, Trockenfrüchte, Sauer- und Gefrierkonserven)