Universität Wien

330027 UE Water and Food Quality (2018S)

Continuous assessment of course work

LV für Masterstudium: Voraussetzung zur Teilnahme ist eine positiv absolvierte Prüfung zur VO Wasser und Lebensmittelqualität und Zulassung zum Masterstudium,
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH, da bei unentschuldigtem Fernbleiben eine negative Bewertung erfolgt.

Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 40 participants
Language: German

Lecturers

Classes

Lecture appointment: Fr 29.06.2018 14:00 - 16:30 im UZA2-HS8

Course1:
Mo 02.07.2018 12:15 - 14:45 im Labor UZA2-2F254

Di 03.07.2018 12:15 - 14:45 im Labor UZA2-2F254

Mi 04.07.2018 12:15 - 14:45 im Labor UZA2-2F254

Do 05.07.2018 12:15 - 14:45 im Labor UZA2-2F254

Fr 06.07.2018 12:15 - 14:45 im Labor UZA2-2F254

Course 2:

Mo 02.07.2018 15:00 - 17:30 im Labor UZA2-2F254

Di 03.07.2018 15:00 - 17:30 im Labor UZA2-2F254

Mi 04.07.2018 15:00 - 17:30 im Labor UZA2-2F254

Do 05.07.2018 15:00 - 17:30 im Labor UZA2-2F254

Fr 06.07.2018 15:00 - 17:30 im Labor UZA2-2F254

Prüfung:

Fr 06.07.2018 09:45 - 11:30 im HS UZA2-HS4


Information

Aims, contents and method of the course

Water and Food testing
Operating Hygienic test

Assessment and permitted materials

Written, open Questions
Practical and theoretical final exam, including the permanent performance appraisal

Minimum requirements and assessment criteria

Lecture Water and Food Quality, Basic Course Microbiology
Points System (total 20 Points)
1-10 p: 5
11-12 p: 4
13-15 p: 3
16-18 p: 2
19-20 p: 1

Examination topics

PowerPoint, short films and practice

Reading list

Script

Association in the course directory

Last modified: Mo 07.09.2020 15:44