Universität Wien

330027 UE Water and Food Quality (2019S)

Continuous assessment of course work

LV für Masterstudium: Voraussetzung zur Teilnahme ist eine positiv absolvierte Prüfung zur VO Wasser und Lebensmittelqualität und Zulassung zum Masterstudium,
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.

Registration/Deregistration

Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).

Details

max. 20 participants
Language: German

Lecturers

Classes (iCal) - next class is marked with N

Cours Mo- Fr. 15:00 bis 18:00

  • Monday 01.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Tuesday 02.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Wednesday 03.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Thursday 04.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
  • Friday 05.07. 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
  • Friday 05.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II

Information

Aims, contents and method of the course

Water and Food testing
Operating Hygienic test

Assessment and permitted materials

Written, open Questions
Practical and theoretical final exam, including the permanent performance appraisal

Minimum requirements and assessment criteria

Lecture Water and Food Quality, Basic Course Microbiology
Points System (total 20 Points)
1-10 p: 5
11-12 p: 4
13-15 p: 3
16-18 p: 2
19-20 p: 1

Examination topics

PowerPoint, short films and practice

Reading list

Script

Association in the course directory

Last modified: Sa 02.04.2022 00:27