330027 UE Water and Food Quality (2019S)
Continuous assessment of course work
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LV für Masterstudium: Voraussetzung zur Teilnahme ist eine positiv absolvierte Prüfung zur VO Wasser und Lebensmittelqualität und Zulassung zum Masterstudium,
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Im Falle einer VERHINDERUNG an der Teilnahme ist eine ABMELDUNG innerhalb der Abmeldefrist UNBEDINGT ERFORDERLICH.
Abmeldungen außerhalb dieser Frist können nur mit Zustimmung des LV-Leiters erfolgen.
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 11.02.2019 08:00 to Mo 25.02.2019 17:00
- Deregistration possible until Sa 15.06.2019 17:00
Details
max. 20 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Cours Mo- Fr. 15:00 bis 18:00
- Monday 01.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Tuesday 02.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Wednesday 03.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Thursday 04.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
- Friday 05.07. 11:30 - 13:00 UZA2 Hörsaal 8 (Raum 2Z206) 2.OG
- Friday 05.07. 15:00 - 18:00 Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Written, open Questions
Practical and theoretical final exam, including the permanent performance appraisal
Practical and theoretical final exam, including the permanent performance appraisal
Minimum requirements and assessment criteria
Lecture Water and Food Quality, Basic Course Microbiology
Points System (total 20 Points)
1-10 p: 5
11-12 p: 4
13-15 p: 3
16-18 p: 2
19-20 p: 1
Points System (total 20 Points)
1-10 p: 5
11-12 p: 4
13-15 p: 3
16-18 p: 2
19-20 p: 1
Examination topics
PowerPoint, short films and practice
Reading list
Script
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
Operating Hygienic test