330027 VU Water and Food Quality (2020S)
Continuous assessment of course work
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LV für Masterstudium: Voraussetzung Zulassung zum Masterstudium
Eine positiv absolvierte Prüfung zu dieser LV ist Vorausssetzung zur Teilnahme an den Übungen zur Wasser- und Lebensmittelhygiene
Eine positiv absolvierte Prüfung zu dieser LV ist Vorausssetzung zur Teilnahme an den Übungen zur Wasser- und Lebensmittelhygiene
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 17.02.2020 08:00 to Th 27.02.2020 12:00
- Deregistration possible until Th 27.02.2020 12:00
Details
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes (iCal) - next class is marked with N
Monday 06.07.2020 to Friday 10.07.2020: Lab.
-
Monday
27.07.
15:00 - 18:00
Praktikumslabor Ernährungswissenschaften 2F254 2.OG UZA II
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II -
Tuesday
28.07.
15:00 - 18:00
Praktikumslabor Ernährungswissenschaften 2F254 2.OG UZA II
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II -
Wednesday
29.07.
15:00 - 18:00
Praktikumslabor Ernährungswissenschaften 2F254 2.OG UZA II
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II -
Thursday
30.07.
15:00 - 18:00
Praktikumslabor Ernährungswissenschaften 2F254 2.OG UZA II
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II -
Friday
31.07.
15:00 - 18:00
Praktikumslabor Ernährungswissenschaften 2F254 2.OG UZA II
Seminarraum 2E560 Ernährungswissenschaften UZA II
Seminarraum 2E562 Ernährungswissenschaften UZA II
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Written Test,
Seminar paper
Seminar paper
Minimum requirements and assessment criteria
No requirement
Points system, for a positive assessment 60% are necessary
Points system, for a positive assessment 60% are necessary
Examination topics
Power Point,
Short films
Short films
Reading list
Script
Association in the course directory
Last modified: Sa 02.04.2022 00:27
Water sanitation indicator bacteria; Water disinfection; Chemical ingredients in water; Nitrate / nitrite problems and their toxicological significance; Organic Pollutants; Treatment of drinking water; Drinking water analyzes; Water in pharmaceutical operation; Water treatment in the hospital; Medizinalbäder of hygiene; Food hygiene; Health hazards caused by food; Hygiene measures in kitchens; HACCP concept; Operating Hygienic studies (hands, jobs); home hygiene;