330028 UE Research Methods in Nutritional Sciences (2012S)
Continuous assessment of course work
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Vorbesprechung:
Kurs1
16.4.2012, SE509, UZAII, 09:00 bis 09:30
Kurs2
23.4.2012, SE509, UZAII, 09:00 bis 09:30Kurs1:16.04.2012, 9:30-17:00, Labor, SpangeD, 5 Stock
18.04.2012, 9:00-13:00, Labor, SpangeD, 5 StockKurs2:23.04.2012, 9:30-17:00, Labor, SpangeD, 5 Stock
25.04.2012 9:00-13:00, Labor, SpangeD, 5 StockLV für Master- und Diplomstudium: Voraussetzung :
Zulassung zum Masterstudium, bzw.abgeschlossener 1. Abschnitt des Diplomstudiums
UND
Positiv absolvierte Prüfung zur VO:
Methoden der experimentellen Ernährungsforschung
Kurs1
16.4.2012, SE509, UZAII, 09:00 bis 09:30
Kurs2
23.4.2012, SE509, UZAII, 09:00 bis 09:30Kurs1:16.04.2012, 9:30-17:00, Labor, SpangeD, 5 Stock
18.04.2012, 9:00-13:00, Labor, SpangeD, 5 StockKurs2:23.04.2012, 9:30-17:00, Labor, SpangeD, 5 Stock
25.04.2012 9:00-13:00, Labor, SpangeD, 5 StockLV für Master- und Diplomstudium: Voraussetzung :
Zulassung zum Masterstudium, bzw.abgeschlossener 1. Abschnitt des Diplomstudiums
UND
Positiv absolvierte Prüfung zur VO:
Methoden der experimentellen Ernährungsforschung
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Su 12.02.2012 08:00 to Tu 28.02.2012 08:00
- Deregistration possible until Mo 16.04.2012 08:00
Details
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Einführung in die aktuellen Methoden der experimentellen Ernährungsfoschung, Tierversuch, Zellversuche
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
siehe E-Learning Plattform
Association in the course directory
Last modified: Th 06.12.2018 00:20