330028 UE Research Methods in Nutritional Sciences (2012W)
Continuous assessment of course work
Labels
Kurs1:
VB 10.12.2012, 09.00-10.00 Uhr SE 509, UZAII
Übung:
10.12.2012, Labore Spange D, EW, UZA II
12.12.2012, Labore Spange D, EW, UZA IIPrüfung: 18.12.2012, 09.00-11.00 Uhr SE 560, EW, UZAIIKurs2:
VB: 07.01.2013, 09.0-10.00 Uhr SE 509, UZAII
Übung
07.01.2013, Labore Spange D, EW, UZA II
09.01.2013, Labore Spange D, EW, UZA IIPrüfung: 17.01.2013, 09.00-11.00 Uhr, SE 560, EW, UZAIILV für Masterstudium:
Voraussetzung : Zulassung zum Masterstudium,UND positiv absolvierte Prüfung zur VO: Methoden der experimentellen Ernährungsforschung
VB 10.12.2012, 09.00-10.00 Uhr SE 509, UZAII
Übung:
10.12.2012, Labore Spange D, EW, UZA II
12.12.2012, Labore Spange D, EW, UZA IIPrüfung: 18.12.2012, 09.00-11.00 Uhr SE 560, EW, UZAIIKurs2:
VB: 07.01.2013, 09.0-10.00 Uhr SE 509, UZAII
Übung
07.01.2013, Labore Spange D, EW, UZA II
09.01.2013, Labore Spange D, EW, UZA IIPrüfung: 17.01.2013, 09.00-11.00 Uhr, SE 560, EW, UZAIILV für Masterstudium:
Voraussetzung : Zulassung zum Masterstudium,UND positiv absolvierte Prüfung zur VO: Methoden der experimentellen Ernährungsforschung
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 17.09.2012 08:00 to Th 27.09.2012 14:00
- Deregistration possible until Mo 03.12.2012 10:00
Details
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Einführung in die aktuellen Methoden der experimentellen Ernährungsfoschung, Tierversuch, Zellversuche
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
siehe E-Learning Plattform
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44