330028 UE Research Methods in Nutritional Sciences (2014S)
Continuous assessment of course work
Labels
Voraussetzung : Zulassung zum Masterstudium,UND positiv absolvierte Prüfung zur VO: Methoden der experimentellen ErnährungsforschungVORBESPRECHUNG (Anwesenheitspflicht)Mo 03.03.2014 09:00-10:00 Uhr (SE Raum 2E509, UZAII, Ernährungswissenschaften)LEHRVERANSTALTUNGS-TERMINE:Kurs 1:Mo 10.03.2014 09:00-18:00 Uhr (Labor,Ebene 5, Spange D, UZAII, Ernährungswissenschaften)Kurs 2:
Mo 17.03.2014 09:00-18:00 Uhr (Labor,Ebene 5, Spange D, UZAII, Ernährungswissenschaften)
Mo 17.03.2014 09:00-18:00 Uhr (Labor,Ebene 5, Spange D, UZAII, Ernährungswissenschaften)
Registration/Deregistration
Note: The time of your registration within the registration period has no effect on the allocation of places (no first come, first served).
- Registration is open from Mo 17.02.2014 08:00 to Th 27.02.2014 12:00
- Deregistration possible until Mo 10.03.2014 12:00
Details
max. 30 participants
Language: German
Lecturers
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Einführung in die aktuellen Methoden der experimentellen Ernährungsfoschung, Tierversuch, Zellversuche
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Examination topics
Reading list
siehe E-Learning Plattform
Association in the course directory
Last modified: Mo 07.09.2020 15:44