330035 PR Lab Course of Analytical Food Chemistry (2007W)
Continuous assessment of course work
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Hochparterre Saal 1,
Vorbesprechung: 12.10.2007, 14:00 Uhr; Chemisches Institut HS1
Praktikum findet voraussichtlich zwischen Dezember 2007 und Februar 2008 statt.bitte Aushang beim Department für Ernährungswissenschaften beachten!!!Teil des Modul_15 im Bakkalaureat Ernährungswissenschaften
Vorbesprechung: 12.10.2007, 14:00 Uhr; Chemisches Institut HS1
Praktikum findet voraussichtlich zwischen Dezember 2007 und Februar 2008 statt.bitte Aushang beim Department für Ernährungswissenschaften beachten!!!Teil des Modul_15 im Bakkalaureat Ernährungswissenschaften
Details
Language: German
Lecturers
- Gerhard Sontag
- Margit Cichna-Markl
- Eva Gerstenmeyer
- Guenther Lamprecht
- Heidi Schwartz
- Kerstin Schöringhumer
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Mediation of fundamentals of foodstuff analysis
Examination topics
Reading list
Manuscripts are handed over at the begin of the lab course.
Association in the course directory
R243
Last modified: Fr 31.08.2018 08:57
Sample preparation and analysis of different foodstuffs, composition, preserving agents, enzymes, artificial and natural dyes, toxic compounds.
Evaluation of practical work, keeping of the minutes, written examination