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330035 PR Lab Course of Analytical Food Chemistry (2008S)
Continuous assessment of course work
Labels
Vorbesprechung: 14. 03.2008, 13.30 Uhr (pünktlich!) im HS I der chemischen Institute, Eingang Boltzmanngasse 1
Praktikum wird voraussichtlich zwischen April und Juni 2008 stattfinden; Voranmeldung für das Praktikum ist bei Fr. Rall, Sekretariat d. Inst. f. Analytische Chemie, 2. Stock, bis 13.03.2008Teil des Modul_15 im Bakkalaureat Ernährungswissenschaften
Praktikum wird voraussichtlich zwischen April und Juni 2008 stattfinden; Voranmeldung für das Praktikum ist bei Fr. Rall, Sekretariat d. Inst. f. Analytische Chemie, 2. Stock, bis 13.03.2008Teil des Modul_15 im Bakkalaureat Ernährungswissenschaften
Details
Language: German
Lecturers
- Gerhard Sontag
- Margit Cichna-Markl
- Sabine Fuchs
- Eva Gerstenmeyer
- Guenther Lamprecht
- Monika Palle-Reisch
- Heidi Schwartz
Classes
Currently no class schedule is known.
Information
Aims, contents and method of the course
Assessment and permitted materials
Minimum requirements and assessment criteria
Mediation of fundamentals of foodstuff analysis
Examination topics
Reading list
Manuscripts are handed over at the begin of the lab course.
Association in the course directory
R243
Last modified: Fr 31.08.2018 08:57
Sample preparation and analysis of different foodstuffs, composition, preserving agents, enzymes, artificial and natural dyes, toxic compounds.
Evaluation of practical work, keeping of the minutes, examination